Sıradaki otel sana gelsin...

Sıradaki otel sana gelsin..

admin
admin
09 Mart 2021 Salı 00:45
Sıradaki otel sana gelsin...

Vedat REFAYELİ

Öteden beri otel yoğunluğunun Palandöken’de olmasından dolayı şehir oteli kıtlığından sözedilir.

Her ne kadar son yıllarda bir çok şehir oteli de hizmete girmesine rağmen yine de yetersizliği konuşulur durur.

O yüzden şehir oteli olarak da tanımlanan ve yapımı devam eden Hilton Oteli’nin dışında yeni bir otel için de Erzurum’da start verildi.

Bugüne kadar petrol istasyonu başta olmak üzere bir çok istihdama yönelik yatırımları ile tanınan Erzurumlu işadamı İbrahim Kırküzer, toplamda 145 odalı yıldızı bol bir otel için parayı kıyıyor.

2 bloktan oluşacak ve adı henüz konulmayan otel tam da Şehir Hastanesi ve Bölge Eğitim Hastanesi’nin karşısında yeralıyor.

4 kattan oluşacak otel inşaatına kış olmasına rağmen ağırlık veren İbrahim Kırküzer, Palandöken dağındaki otellerin dışında ki bölgede konaklamayı tercih edenlerin adresi olmayı hedeflediklerini belirtti.

Çok amaçlı otellerinin sadece kış değil, yaz turizmine de hizmet vereceğini belirten Kırküzer, hem de pandemi döneminde böyle bir yatırım için 20 milyar lirayı gözden çıkardıklarını kaydetti.

Düğün salonundan devasa restauranta, kapalı oto parkından, farklı ürünlerin sergilenip satıldığı işyerlerinden de oluşan yeni otelde 60’a yakın personelin istihdam edilmesi sağlanıyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.