ŞİFA ANNELER GÜNÜNDE, ÇALIŞANLARI ANNELERİYLE BULUŞTURDU

Özel Erzurum Şifa Hastanesi 10 Mayıs ‘Anneler Günü’nü farklı bir etkinlikle kutladı. Hastane çalışanlarını anneleri ile akşam yemeğinde buluşturdu.

10 Mayıs 2014 Cumartesi 19:41
ŞİFA ANNELER GÜNÜNDE, ÇALIŞANLARI ANNELERİYLE BULUŞTURDU
Hastanenin Burç Yemek Salonunda bir araya gelen anne ve evlatları hasret giderirken, annelerde hastanenin böyle anlamlı bir günde bizi evlatlarımızla bir araya getirdiği için hastane yönetimine teşekkürlerini ifade ettiler.

Programda bazı sürprizlerde vardı. Annesi uzakta olupta gelemeyen annelerin evlatlarına gönderdikleri mesajlar sinevizyondan canlı gösterildi. Aynı şekilde habersiz çekilen çalışanlarında anneleri için söyledikleri ‘Anneler Günü’ mesajları sinevizyondan verilmesi salonda duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Anneler Günün de hastaneye gelen misafirlere teşekkür konuşması yapan Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga da bütün annelerin Anneler Gününü kutlayarak, “Tüm annelerimizin her günü bu günkü kadar mutlu olsun. Allah bizleri sizlere layık olan, hakkınızı ödeyen evlatlar nasip etsin.”dedi.

Son olarak Anneler Günü için yazılan şiirlerden hastane kreş öğretmenlerinden Fatma Oral’ın birinci seçilen şiiri okundu. Anneye Mektup dalında da hastane çalışanlarından Hatice Arargüç’ün mektubu okundu. Birlikte hatıra fotoğrafları çekildikten sonra günün anısına çekiliş yapılan bazı annelere ödüller verildi.

Editör

Son Güncelleme: 10.05.2014 19:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.