SERVİS ŞOFÖRLERİNİN EĞİTİMİ EESOB’DA MASAYA YATIRILDI

Öğrenci taşıyan servis şoförlerinin eğitimi konusunda Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde (EESOB) istişare toplantısı düzenlendi.

14 Şubat 2013 Perşembe 09:53
SERVİS ŞOFÖRLERİNİN EĞİTİMİ  EESOB’DA MASAYA YATIRILDI
Toplantıya, EESOB Başkanı Rasim Fırat, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığından Muhyettin Güngen, Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şubesi Müdür Yardımcısı Senem Çınarbaş Akın, Hacı Sami Boydak Anadolu Lisesi Müdürü Hamza Fırat, aynı okulun Okul Aile Birliği Başkanı M. Raci Kasil, Mecidiye Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mualla Aymergen, Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hanefi Topçuoğlu, Erzurum Öğrenci Servisleri Derneği Başkanı İsvandiye Altun, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Muammer Karabacak, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Yönetim Kurulundan İshak Karslıoğlu, Zeki Pınar ve Refik Çiftçi, katıldı.

Toplantıda okul aile birliği başkanlarının servis şoförlerinden beklentileri ve servis şoförlerinin velilerden beklentileri karşılıklı olarak dile getirildi. Sorunların çözümü ve çalışmaların devamı konusunda karar alındı.


Editör

Son Güncelleme: 14.02.2013 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.