“SERGİDE YAPILAN SANAT DEĞİL BİR HEZEYANDIR”

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin, Kars'taki heykeli yıkılmakta olan Heykeltıraş Mehmet Aksoy'a destek vermek amacıyla açtıkları "Ucube-Ebucu" adlı resim sergisine AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir sert tepki gösterdi.

30 Nisan 2011 Cumartesi 14:06
“SERGİDE YAPILAN SANAT DEĞİL BİR HEZEYANDIR”
Tepebaşı Belediyesi salonunda açılan karma resim sergisinde caminin ucubeye benzetilmesi,
tesettürlü kadınlara hakaret içeren öğelere yer verilmesini inançlı kesime yapılan alçakça bir saldırı olarak nitelendiren Aydemir, böylesi yaklaşım sergileyenleri telin ettiğini belirtti.
BU HEZEYANDIR
Uzundere ziyareti sırasında gündemi değerlendiren Aydemir, inançlara yönelik saldırıların toplumda derin yaralar açtığını kaydederek, “Sergide yapılan sanat değil bir hezeyandır. İffet ve namus timsali Müslüman Türk kadınına hiç kimse hiçbir şekilde dil uzatamaz, hakaret edemez Bu menfur saldırıyı telin ediyorum.” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.