ŞENYURTLULAR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA GİTTİ

İzmir’de faaliyet gösteren Erzurum Tortum Şenyurtlular Kültür ve Dayanışma Derneği olağanüstü genel kurul yaparak yönetimini değiştirdi.

04 Kasım 2013 Pazartesi 10:49
ŞENYURTLULAR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA GİTTİ
Taner KILIÇ / İZMİR
 
14’üncüsü olağanüstü gerçekleşen tek listeli genel kurulda bir dönem ara veren Muhsin Çörek yeniden başkanlığa seçildi. Dernekçilikte oldukça tecrübeli olan ve çok sayıda etkinlikte imzası bulunan Muhsin Çörek yönetim olarak yeni dönemde yeni etkinliklerle kaldıkları yerden devam edeceklerini söylerken özellikle dernek binası alımı, tanıtım ve üyeleri kaynaştırıcı etkinlikler ile Türkiye’deki diğer derneklere örnek olacak Şenyurt ve Şenyurtluların tarihi ve kültürel ansiklopedisinin yapılması konularında yoğun mesai harcayacaklarının altını çizdi.
Şenyurtlular Derneği’nin yeni yönetimi şöyle sıralanıyor:
Başkan Muhsin Çörek ve yönetim kurulu asilleri; Lütfi Özkan, Ali Pınar, Lokman Dikici, Ömer Karaburun, yönetim kurulu yedekleri ve diğer kurullar; Adem Murat, Dursun Yılmaz, Murat Şen, Çetin Aladağ, Selami Keleş, Kemal Akyurt, Zafer Aksu, Uğur Ertan, Lokman Yapar, İbrahim Tosun ve Rıdvan Özcan.
Şenyurtlular Derneği’nin merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda Erzurumlular Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, Sabri Çoruh, THM Sanatçısı Mahmut Arı ve Tipili Köyü Dernek Başkanı Mevlüt Küçük hemşehrilerini yalnız bırakmadılar...

Editör

Son Güncelleme: 04.11.2013 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.