ŞENSES’E TÜFAD JESTİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğü’ne atanan Güngör Şenses’e üyesi olduğu TÜFAD’dan jest geldi.

13 Şubat 2015 Cuma 07:44
ŞENSES’E TÜFAD JESTİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğü görevine atanan Güngör Senses’i TÜFAD Erzurum Şubesi üyeleri ziyaret etti. TÜFAD Şube Başkanı Abdusselam Gökçan ile TFF Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ve Mehmet Akif Fencioğlu’nunda hazır bulunduğu ziyarette, Gökçan, “Güngör bey, bizim derneğimizin üyesi, Erzurum GHSİM’de önemli bir göreve atanmıştır, kendisine destek vermek için ziyarette bulunduk. Güngör Şenses’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Güngör beyin başarılı olması için bizimde üzerimize düşen görev ne ise TÜFAD olarak bunu yapmaya hazırız” dedi. Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses de üyesi olduğu TÜFAD Erzurum Şubesi Başkanı Abdusselam Gökçan ile TÜFAD üyelerini nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

Editör

Son Güncelleme: 13.02.2015 07:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serkan 2015-02-14 22:50:27

gençlik spor şube müdürleri arasına yeni bir yalaka arkadaş daha katıldı.haydi bakalım el etek öpmeye.haydi bakalım twiterlar faceboklara saldırmaya. bu arada abdulselamın istediğini yapmazsanız sizi rezil eder elaleme çirkefliği hat safhaya ulaşır