ŞENKAYA’DA AKSAK’A SEVGİ GÖSTERİSİ

Erzurum Şenkaya’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Aksak, Türk insanının 8.5 yıllık Ak Parti iktidarında olduğu gibi bundan sonra da hak ettiği hizmeti alacağını söyledi.

24 Mayıs 2011 Salı 14:40
ŞENKAYA’DA AKSAK’A SEVGİ GÖSTERİSİ
12 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Şenkaya ilçe merkezi ile köyleri gezdi. Şenkaya Belediyesi, Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük ve Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulunan Muhyettin Aksak, daha sonra esnafı tek tek dolaştı. Esnafın ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Aksak, AK Parti seçim karargahında vatandaşlara hükümetin icraatlarını anlattı.
Geçen hizmet süresi içinde, çeşitli engellerle karşı Ak Parti hükümetinin dik bur duruş sergilediğini dile getiren Aksak, “Özellikle karanlık güçlerin Türkiye üzerindeki oynadığı oyunlar tek tek deşifre edilerek, karalık güçlere maşa olan ve rol alanları adalet karşısına çıkarıldı. Kaostan beslenenlere Ak Parti olarak izin vermedik.Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün AK Parti kadrolarının tek bir hedefi vardı. O da Türkiye insanına hiç bir ayrım gözetmeksizin hak ettikleri en güzel hizmetleri sunmak. Bunu da 8 yıllık dönemde Ak Partimiz gerçekleştirdi” diye konuştu.
Şenkayalı vatandaşların istek ve taleplerini tek tek dinleyen ve çözümü için istişare eden AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Şenkaya gezisine devam etti. Aksak, beraberinde AK Parti İl Yönetiminden Muharrem Asar, Yavuz Bedir, Şenkaya İlçe Başkanı Gürbüz Özcan, ile Kömürlü, Alıcık, Deliktaş, Susuz, Balkaya, Uğurlu, Yanıkkaval, Yaymeşe, Evbakan köylerine giderek vatandaşlarla görüştü.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.