SEKMEN’DEN ‘METRUK YAPI’ TALİMATI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kamulaştırıldıkları için tahliye edilen, ancak zamanla suç evlerine dönüşmeye başlayan metruk yapılara savaş açtı. Sekmen, “Gerekli talimatları verdim, bu yapılar tek tek ortadan kaldırılacak” dedi.

13 Aralık 2014 Cumartesi 10:33
SEKMEN’DEN ‘METRUK YAPI’ TALİMATI
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, belediyelerce yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tahliye edilen yapılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Kamulaştırılarak metruk halde bekletilen yapıların zamanla suç evlerine dönüştüğü yönündeki görüşlerini DoğuTürk okurlarıyla defalarca paylaşan Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Samet Özünal, konuyu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de dikkatine sundu. Gazeteci Özünal’ın, “Kamulaştırılan yapılar neden metruk halde bekletiliyor?” sorusuna; “Bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları başlattık” diyerek yanıt veren Sekmen, söz konusu yapıların tek tek yıkılarak ortadan kaldırılacağı müjdesini verdi.
MEHMET SEKMEN: VATANDAŞIMIZ RAHAT OLSUN
Şehirdeki kamulaştırma çalışmalarının merkez ilçe belediyeleri de dahil olmak üzere çok yönlü olarak yürütüldüğüne dikkati çeken Sekmen, “Tabi Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de dahil olmak üzere diğer belediyelerimizin de kendilerine göre bir sorumluluk alanları var. Biz bu bağlamda diğer belediyelerimizin sorumluluk alanlarına müdahil olmak istemiyoruz. Ama şunun bilinmesinde fayda var; metruk yapıların bir an önce yıkılması ve temizlenmesi yönünde gerekli talimatları verdik. Tahliye edilmiş bu yapıların kötü amaçlarla kullanımına elbette müsaade etmeyeceğiz. Ekibimiz bu konuda gereken çalışmaları başlattı, bu yüzden vatandaşımızın içi rahat olsun. O yapıları tek tek ortadan kaldıracağız” diye konuştu. 

İŞTE GAZETECİ SAMET ÖZÜNAL'IN KONUYLA İLGİLİ
DOĞUTÜRK'TE 23 MAYIS 2014'TE YAYINLANAN KÖŞE YAZISI...


Editör

Son Güncelleme: 13.12.2014 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.