SEKMEN’DEN AZİZİYE ÇIKARMASI

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Aziziyeli seçmenlerle buluştu. Sekmen’e, Ak Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gül ve çok sayıda partili eşlik etti.

25 Mart 2014 Salı 10:06
SEKMEN’DEN AZİZİYE ÇIKARMASI
Başkan Adayı Sekmen, önce Dadaşkent’te Küçük Metal Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programına Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz’da katıldı.
Kahvaltı programının ardından Sekmen ve Orhan, ilçe sınırları içerisinde bulanan kamu ve özel kurumları ziyaret etti. Erzurum Şeker Fabrikası, Erzurum Beton, Aşkale Beton ve Korkmazlar Grup şirketlerinin yönetici ve çalışanlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.
Organize Sanayi Esnafı gezisinin ardından, Dadaşkent ve Ilıca’da bayanlarla ev toplantısı gerçekleştirildi. Bayanlarla gerçekleştirilen ev toplantısında projelerini halka anlatan Aziziye Belediye Başkan Adayı Orhan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen’le koordineli bir şekilde çalışarak, Aziziye’yi hak ettiği yere ulaştıracaklarını ifade etti.
Başkan Adayı Sekmen konuşmasında vatandaşların kendilerini göreve getirmesi halinde onların emanetçisi olacaklarını belirtti. “Önemli olan yapacaklarımız sayesinde hoş bir seda bırakmaktır.” Diye konuştu.
Sekmen, Aziziye programını Cimilli Avm ziyaretiyle sonlandırdı.

Editör

Son Güncelleme: 25.03.2014 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.