SEKMEN, "YILIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI" SEÇİLDİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Siyasette ve Ekonomide Vizyon 2023 Dergisi” okurları tarafından “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi.

27 Mayıs 2015 Çarşamba 13:25
SEKMEN,
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Siyasette ve Ekonomide Vizyon 2023 Dergisi” okurları tarafından “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi. 

Dergi okurları arasında gerçekleştirilen "Yılın Enleri" anketi sonucunda Başkan Sekmen, “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü. Başkan Sekmen ödülünü Ankara JW Marriott Hotel'de düzenlenen törende aldı. "Yılın Enleri" ödül töreninde siyaset ve bürokrasi dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülü verilirken, gecede "Yılın Bakanı" ödülüne Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı layık görüldü. Başkan Mehmet Sekmen, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin lider kenti Erzurum’un; sosyolojik, ekonomik, stratejik ve kültürel yönüyle Doğu Anadolu Bölgesi’nin incisi olduğunu söyledi.

“KENTE YENİ BİR KURUMSAL KİMLİK KAZANDIRDIK”

Erzurum’a yeni bir kurumsal kimlik kazandırdıklarını ifade eden Başkan Sekmen, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Girişimcilik, bilimsel yenilik, gelişim ve değişimi her zaman ön planda tutan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrimize kazandırdığı kurumsal kimlikle yenilik, farklılık ve kalitenin simgesi olmuştur. Anadolu’nun önsözü olan bu güzel şehirde çağın bütün gereksinimlerini hayata geçirmeye çalışan kurumumuz, kente kazandırdığı yatırım ve hizmetlerle Yeni Türkiye’nin yükselen değerleri arasında yer almaya çaba göstermektedir.” Erzurum’un bölgenin lokomotifi olacağını kaydeden Sekmen, “Şehrimiz; sosyal, kültürel ve iktisadi kalkınmada lokomotif bir güç olacak. İnşallah ‘Rüya şehir Erzurum’u hep birlikte el ele, gönül gönüle inşa edeceğiz. Bizi bu güzel ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKENT’TE SEKMEN RÜZGÂRI ESTİ

Törende belediyecilik alanında “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldüğünü ifade eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Türkiye çapında önemli bir yere sahip olan Vizyon 2023 Dergisi ‘Yılın Enleri’ne ödüller verdi. Siyasilerin, bürokratların, akademisyenlerin, sanayici ve işadamlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve kamuoyunun yakından takip ettiği Vizyon 2023 Dergisi okurları arasında gerçekleştirilen ‘Yılın Enleri’ anketi sonucunda ‘Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı’ olarak bizi seçmişler” diye konuştu. Sekmen, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Ödül töreninde ‘Yılın Enleri' ödüllerine layık görülenler arasında Milli Eğitim Bakanımız var, Milletvekilimiz var, Müsteşar var, Genel Müdür var… Farklı alanlarda ödüller verildi. Bize de belediyecilik alanında ‘Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı’ ödülü verildi. Ödülün bize veriliş nedenleri şu: Birincisi; modern bir şehirleşmeyi başlattığımız için… İkincisi de; asıl önemli olan bu, şehirde sadece belediyecilik değil, üretim, yatırım ve istihdam hizmetlerine başlamamız dolayısıyla bu ödülü bize layık gördüler” şeklinde konuştu. 

Editör

Son Güncelleme: 27.05.2015 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.