SEKMEN: “HAYDİ PALANDÖKEN KARTALLARI BİZE ZAFER YAŞAT”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, pazar günü Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile Çorum Belediyespor arasında oynanacak zorlu maç öncesi “Palandöken Kartalları”na başarılar diledi.

03 Mayıs 2014 Cumartesi 12:46
 SEKMEN: “HAYDİ PALANDÖKEN KARTALLARI BİZE ZAFER YAŞAT”
Mavi-Beyazlı takımın 2. Lig’e yükselme yolunda Play-Off’a adını yazdırmak için nihai önem taşıyan zorlu doksan dakikayı üç puanla geçmesi gerektiğini kaydeden Başkan Sekmen, “Futbola gönül vermiş bir spor sever olarak kulübümüzün bu maçı alacağına yürekten inanıyorum. Kulüp Başkanı Saim Özakalın’dan teknik heyete, sporcusundan masörüne varıncaya kadar takımımız üç puana adeta kenetlendi. ‘Olmak ya da olmamak’ gibi bir felsefeyi barındıran bu maçta Palandöken Kartalları galip gelecek ve Play-Off’a çıkacağız, bundan hiç şüphem yok. Teknik Direktör Yavuz İncedal ve futbolcularımıza zorlu karşılaşma öncesi başarılar diliyorum. Ve şunu ifade ediyorum; Haydi Palandöken Kartalları bize zafer yaşat…” dedi.

“BESTDER’E DE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

Başkan Mehmet Sekmen, Çorum maçında Büyük Erzurumspor Taraflar Derneği’ne (BESTDER) büyük bir görevin düştüğünü hatırlattı. Sekmen, şöyle dedi:

“Dadaşların iyi ve kötü gününde her zaman Mavi-Beyazlı ekibimizin yanında yer alan BESTDER’e bu 90 dakikada da önemli bir görev düşüyor. Tribünlerin kazanma coşkusuyla adeta doruğa ulaşıp hiç susmaması gerekiyor. BESTDER Başkanı Zafer Lömenler ve futbol aşığı taraftarlarımız eminim ki Çorum maçında da bizleri yalnız bırakmayacaklar. Karda ve yağmurda, soğukta, ayazda, en olumsuz hava koşullarında bile takımımıza tam destek veren taraftarlarımız ve BESTDER üyelerine kulübe olan katkılarından ötürü teşekkür ediyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 03.05.2014 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.