Sekmen, berat kandilini kutladı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Beraat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

admin
admin
30 Nisan 2018 Pazartesi 12:30
Sekmen, berat kandilini kutladı

Sekmen, mesajında, Beraat Kandili'nin hayırlara vesile olmasını dileyerek, beraatin günahlardan arınma, Allah'ın rahmetine ulaşma ve bağışlanma olduğunu belirtti.

Beraat gecesinde rahmet ve mağfiretin doruk noktasına ulaştığını aktaran Sekmen, şunları kaydetti:

"Peygamberimiz ümmetine şefaat hakkının bu gecede verileceğini bildirilmiştir. İman, ibadet ve düşünce hayatımız bakımından kendimizi yenilememiz, geçmişimizle muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için bu mübarek geceyi fırsat bilmeliyiz. Bu gece fahri kainat efendimizin 'Allah'ım öfkenden rızana, cezandan affına, senden yine sana sığınırım, senin şanın yücedir' duasıyla yüce mevlaya yakarma zamanıdır. Bu duygularla bütün İslam aleminin kandilini tebrik ediyor, vatan toprağını korurken şehadet şerbetini içen şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Allah terörle mücadelede ordumuzu ve emniyet mensuplarımızı her daim muzaffer eylesin."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.