ŞEHİT KAYMAKAM İÇİN MEVLİD OKUNDU

10 Kasım günü teröristlerin şehit ettiği Derik İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Muhammed Fatih Safitürk için Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin Mevlidi Şerif okuttu.

admin
admin
14 Kasım 2016 Pazartesi 16:55
ŞEHİT KAYMAKAM İÇİN MEVLİD OKUNDU
Tarihi Aslanpaşa Camiinde ikindi namazını müteakip okutulan Mevlide Oltulular yoğun ilgi gösterdi. Oltu genelinde İlçe Müftülüğü personeli tarafından şehitler için 175 Hatim-i Şerif okunduğunu belirten Murakıp Ahmet Özmen, Aslanpaşa Camii İmam Hatibi Ayhan Taşbaşı ve Müezzin Naci Yıldırım’ın okuduğu Mevlidi Şerif sonrası da şehitler için dua etti.
Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin’in de iştirak ettiği Mevlid programı sonrası cemaate gül suyu ve lokum ikramında bulunuldu.
10 Kasım günü teröristlerin Derik İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Muhammed Fatih Safitürk'ün masasının altına yerleştirdikleri bidon içerisinde plastik el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu Kaymakam Safitürk ağır yaralanmış ve tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.