Şehit ateşi yürekleri yaktı

Tel Rıfat bölgesinden PKK/YPG'li teröristler tarafından açılan ateş sonrası şehit olan 24 yaşındaki Erzurumlu Topçu Üsteğmen Muhammed Ali Kalo'nun acı haberi İstanbul Bahçelievler'de oturan ailesine ulaştı. Şehit üsteğmen Muhammed Ali Kalo'nun Erzurumlu ve evli olduğu, eşi Yasemin Kalo'nun 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

admin
admin
14 Aralık 2018 Cuma 13:17
Şehit ateşi yürekleri yaktı

Afrin bölgesinde görev yapan Türk askerlerine PKK/YPG'li teröristler tarafından Tel Rıfat bölgesinden dün yapılan taciz atışları sonucu 24 yaşındaki Topçu Üsteğmen Muhammed Ali Kalo şehit oldu. Askeri yetkililer, babası Abubekir ve annesi Nuray Kalo'ya şehit haberini verdi. Acı haberin duyulmasının ardından şehidin evi ve oturduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehidin annesi ve babası, akraba ve dostlarının taziyelerini evinde kabul etti. Şehit evinin karşısında bulunan okulun bahçesine ise Bahçelievler Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu.

Şehit üsteğmen Muhammed Ali Kalo'nun evli olduğu ve eşi Yasemin Kalo'nun 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Şehit üsteğmen, yarın öğle Ataköy 5'inci Kısım Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.