ŞEHİRDER’DEN VALİ ALTIPARMAK'A TEŞEKKÜR

Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER) Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’a teşekkür ziyareti gerçekleştirerek tablo hediye etti.

16 Nisan 2014 Çarşamba 19:37
ŞEHİRDER’DEN VALİ ALTIPARMAK'A TEŞEKKÜR
Vali Altıparmak'ın göreve başladığı günden bu yana ezber bozan çalışmalara imza attığını söyleyen ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş: “Sayın Valimizin geldiği günden bu yana Erzurum’un tanıtımı için gösterdiği gayret, şehir halkının ve gurbetteki Erzurumluların dikkatini çekmekte, Erzurum halkına ciddi moral ve gurur vermektedir. Son yapılan kitap fuarı tüm Erzurumlulara bölgenin ve Türkiye’nin en önemli merkezlerden biri olduğu hissini yeniden yaşatmıştır. Bu duygularla yine Sayın Valimizin öncü olduğu ve tüm Türkiye’de ses getiren 9 Kasım Ecdada Saygı Yürüyüşü çalışmaları sırasında derneğimizin gündeme taşıdığı II. Abdülhamit’in Erzurum ahalisine yazdığı fermanı Sayın Valimize armağan etmekten onur duyarız.” dedi.

Başkan Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ŞEHİRDER’in hazırlamakta olduğu “Turizm Şehri Erzurum ve Yabancı Dil Problemi” konulu panel hakkında da Vali Altıparmak’a bilgi verdi.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak da nezaketlerinden dolayı ŞEHİRDER Başkanı Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2014 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.