ŞEHİDİN ACILI BABASINDAN KURŞUN GİBİ SÖZLER…

Terhisine 50 gün kala Hakkari’de terör saldırısında şehit düşen Piyade Tankçı Er Oğuzhan Karaca’yı binlerce Erzurumlu son yolculuğuna uğurladı. Şehit babası Cihan Karaca, terör örgütlerine yönelik tokat gibi cevap vererek, "Benim evladım bayrak için kurban olsun. Terörü destekleyen hiç kimse bana başsağlığına gelmesin" dedi.

admin
admin
25 Kasım 2016 Cuma 16:12
ŞEHİDİN ACILI BABASINDAN KURŞUN GİBİ SÖZLER…
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından önceki gün askeri üs bölgesine yapılan saldırıda terhisine 50 gün kala şehit düşen Erzurumlu Piyade Tankçı Er Oğuzhan Karaca, son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit Piyade Tankçı Er Oğuzhan Karaca için memleketi Erzurum'da Narmanlı Camii'nde Cuma namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9'ncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, MHP İl Başkanı Naim Karataş, CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, askeri erkan, şehidin yakınları ve binlerce Erzurumlu katıldı.

TERÖRÜ DESTEKLEYEN HİÇ KİMSE BANA BAŞSAĞLIĞINA GELMESİN
Şehidin naaşının cami avlusuna getirilmesiyle birlikte anne Melek ve baba Cihan Karaca uzun süre gözyaşı döktü. Şehidin şoförlük yapan babası Cihan Karaca, terör örgütlerine yönelik tokat gibi cevap vererek, "Benim evladım bayrak için kurban olsun. Terörü destekleyen hiç kimse bana başsağlığına gelmesin" dedi.
Baba Karaca, "Buradan sesleniyorum. Benim şoför arkadaşlarım, yurt dışına çalışan meslektaşlarım. Bu terör örgütünü destekleyenler bana baş sağlığı vermesinler. Biz çok mücadele ettik terörle. Bir Erzurumlu vatandaş olarak ve şehit babası olarak şimdi demiyorum. Biz her yerde her zaman terörle mücadelemizi yaptık. Benim evladım bayrak için kurban olsun. Bu benim şehitlerimin kanıdır. Bir daha diyorum terörü destekleyen hiç kimse bana baş sağlığına gelmesin" diye konuştu.
Erzurum Müftü Vekili Celal Büyük’ün cenaze namazını kıldırmasının ardından şehit Piyade Tankçı Er Oğuzhan Karaca, Kars Kapı şehitliğinde toprağa verildi.
Cenazenin ardından yüzlerce Erzurumlu dev Türk bayrağı eşliğinde terörü tepki için yürüdü. 


Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.