SAT-DER KURULDU

Erzurum'da derneklere bir yenisi daha eklendi.

05 Ocak 2014 Pazar 22:07
SAT-DER KURULDU
Başkanlığını Murat Başar'ın yaptığı Satıcılar Derneği resmi işlemlerini tamamlayarak hizmete girdi. Dernek yöneticileri önümüzdeki günlerde görkemli bir törenle yeni derneğin açılışını yapmayı planladıklarını belirtti.
Dernek hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Murat Başar, "Doğunun incisi Erzurumumuzun ekonomisine yön veren kişilerden oluşan yaklaşık 600 üyesi bulunan Satıcılar Derneği (SAT-DER) olarak, öncelikle bizlere hem kendimizi tanıtma fırsatı verdiğiniz için hem de yapacak olduğumuz çalışmalarda bizlere vereceğiniz destekten ötürü teşekkürlerimizi sunarız. Derneğimiz 13.05.2013 yılında kurulmuş, şehrimizde, bölgemizde ve tüm Türkiye'deki ekonomik toplulukların işçi ile işveren arasındaki koordinasyonu sağlamayı, şehir ve ülke ekonomisini geliştirmeye yardımcı olmayı hedeflemiştir. Eğitimli, kaliteli ve kalifiye personel istihdamı oluşturmak, şehir ve bölge ekonomisinin kalkınmasına katkıda bulunmak, sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşları, ayrıca işveren'lerle beraber projeler üretmeyi amaç edinmiştir. Şöyle ki; faaliyet gösterdiğimiz sektörde tespit ettiğimiz eksikliklerin başında kalifiye eleman sıkıntısı gelmektedir. Görüşmelerde bulunduğumuz işverenlerimizde sürekli olarak bu konuyu dile getirmekte ve derneğimizden personel ihtiyaçlarının karşılanmasında aktif rol almamızı talep etmektedir. Dernek olarak amacımız bu köprüyü sağlamaktır. Bu konuda faal olarak istihdama yönelik hem kamuda hemde özel sektörde yapılan kurs ve çalışmalar bulunmaktadır. Derneğimiz bu çalışmaları yakından takip edecek işveren ve işçinin buluşmasında aktif rol oynayacaktır. Zaman içerisinde derneğimiz profesyonel düzeyde kalifiye eleman yetiştirme üzerine de ciddi eğitim ve kişisel gelişim programları başlatacaktır." dedi.

Editör

Son Güncelleme: 05.01.2014 22:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.