ŞAŞIRTAN FATURA

Erzurum’da esnaflık yapan 39 yaşındaki Adem Baba Yetkin, kullanılmayan evine 72 bin TL elektrik faturası gelmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı.

11 Aralık 2013 Çarşamba 09:34
ŞAŞIRTAN FATURA
72 bin TL fatura karşısında ne yapacağını bilmeyen Yetkin, evini satsa dahi faturayı ödeyemeyeceğini söyledi. 

Yakutiye ilçesinde oturan 39 yaşındaki Adem Baba Yetkin’in kullanmadığı boş eve 72 bin 146 lira elektrik faturası geldi. Fatura karşında büyük bir şok yaşayan Yetkin, kullanılmayan bir eve bu kadar yüklü miktarda elektrik parasının gelmesinde bir yanlışlık olduğunu ifade ederken, evini satsa bile faturanın parasını karşılamayacağını söyledi. Adem Baba Yetkin, “Sabah dükkanımda oturduğum sırada apartmanın yöneticisi beni aradı ve böyle bir fatura geldiğini söyledi bende şaka olduğunu zannettim ama gidip gördüğüm zaman gözlerime inanamadım. Elektrik faturasını gidip gördüğüm zaman şaşkına döndüm ve hemen elektrik idaresine gittim. Orada hiçbir yetkili bulamadığımız için elim kolum bağlı kaldı. Boş ve kullanılmaya bir eve bu kadar fatura gelmesi mümkün değil çünkü her ay 10 TL geliyordu yatırıyordum. 72 bin 146 liralık elektrik tüketmemiz imkansız fabrikalarım olsa bile bu kadar fatura gelmez. Bu işin peşini bırakmayacağım eğer kaçak bedellerini bize yüklüyorsalar böyle iş olmaz.

72 bin 146 liralık elektrik faturası karşısında ne yapacağını bilmeyen Adem Yetkin, ”Evimi satsam onun parası bile gelen elektrik faturasını karşılamaz. Birçok vatandaşımıza birkaç aydır böyle yüklü miktarda faturalar geldiğini duydum. Bu yanlışlıkların bir an önce önüne geçilmesini ve düzeltilmesini istiyorum. Bu işim peşini kesinlikle bırakmayacağım gerekirse elektrik şirketini mahkemeye vereceğim” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 11.12.2013 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.