“SANA OY VERMEDİĞİME ÇOK PİŞMANIM“

Aziziye Belediyesi’nin başarılı çalışmaları vatandaş tarafından takdirle karşılanıyor. Seçildiği günün hemen ardından esnafa gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretiyle başlattığı halk gezilerini sürdüren Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, büyük ilgi görüyor.

27 Mayıs 2012 Pazar 15:44
“SANA OY VERMEDİĞİME ÇOK PİŞMANIM“
Vatandaşla kurduğu güven ve gönül köprüsü sayesinde ‘Halkın Başkanı’ sıfatını alan Başkan Cengiz, üç gün boyunca ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
AK Parti Aziziye ilçe Başkanı Ahmet Gül ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde vatandaş Başkan Cengiz’e büyük ilgi gösterdi. Üç yılda yapılan hizmetlerle ilçenin çehresinin değiştiğine dikkat çeken esnaflar, Başkan Cengiz ve ekibine teşekkür ettiler.

“SANA OY VERMEDİĞİME PİŞMANIM”
Esnaf ve vatandaşların takdirine kazanan Başkan Cengiz’e konfeksiyon mağazası işletmecisi Şaban Güzeltepe’den ezber bozan destek geldi. 15 yıldır Dadaşkent’te ikamet ettiğini söyleyen Güzeltepe, Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e, “Şuana kadar ki belediye başkanları içinde tek memnun olduğum başkansın. Ben bunu hiçbir yerde esirgemedim ve her yerde söyledim. Ben sana da oy vermedim başkanım. Fakat şuanda çok pişmanım. Şu bir gerçek ki, şuana kadar çalışan tek belediye başkanısın. Allah sizden razı olsun. Bu hizmetler bizim için yapılıyor. Daha iyi zamanlarda daha güzel şeylere layıksınız. Başarılar diliyorum.” dedi.

VATANDAŞIMIZIN DESTEĞİ, MOTİVASYONUMUZU ARTTIRIYOR
“Bizim vatandaşımız hizmetin en güzeline layıktır.” diyen Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “Yaptığımız her hizmet, ürettiğimiz her proje hemşehrilerimiz ve ilçemiz içindir. Üç yıllık görev süremizde de ilçemiz için çok önemli hizmetler gerçekleştirdik. Yılların kangren haline gelen önemli sorunlarına çözüm ürettik. Daha müreffeh ve daha yaşanabilir bir Aziziye’nin temellerini attık. Belediyemizin ekonomisini düzlüğe çıkardık. Artık hizmet üreten bir belediye haline geldik. Yapılan başarılı hizmetlerin halkımız tarafından takdirle karşılanması da bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Moral ve motivasyonumuzu daha da arttırıyor. Aziziye’yi hemşehrilerimizin desteğiyle birlikte yönetiyor, birlikte güzelleştiriyoruz. İnşallah gelecek günler ilçemiz için daha da güzel olacak.” ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 27.05.2012 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.