Sağlık Müdürü Bedir koronaya yakalandı

Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir'in Kovid-19 testi pozitif çıktı

admin
admin
04 Aralık 2020 Cuma 09:07
Sağlık Müdürü Bedir koronaya yakalandı

Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Kentte Kovid-19 ile mücadelede mesai mefhumu gözetmeden yoğun çalışan ve sağlık ekiplerinin bu mücadeledeki çalışmalarını yakından takip eden Bedir, bir süre önce çeşitli şikayetler üzerine Kovid-19 testi yaptırdı.

Test sonucu pozitif çıkan ve evde karantinaya alınan Bedir, karantina sürecinde bile evinden çalışarak Kovid-19 ile mücadelede mesai arkadaşlarına destek oluyor.

Genel sağlık durumu iyi olan Bedir, AA muhabirine, Kovid-19 salgınını önlemek amacıyla sağlıkçıların gece gündüz demeden yoğun mesai içinde olduğunu söyledi.

Kentte vatandaşlara daha verimli sağlık hizmet sunmak için çalıştıklarını ifade eden Bedir, "Hem vatandaşlarımıza hem de salgın sürecinde gerçekten yorulan sağlık personelimizin ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun tempoyla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları. Kurallara uyulduğunda bizim yorgunluğumuz da geçiyor." dedi.

Bedir, vatandaşlardan kalabalık ortamlara girmemesini isteyerek, bulundukları kapalı mekanları da çok iyi havalandırmasını tavsiye etti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumGürsel Bedir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.