Sağlık camiası başarılı hekime ağlıyor

Erzurum'da, dün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden doktor İbrahim Afşin Öztürk için çalıştığı BEAH'ta tören düzenlendi.

admin
admin
04 Haziran 2018 Pazartesi 19:01
Sağlık camiası başarılı hekime ağlıyor

Erzurum'un Köprüköy ilçesinde dün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Operatör Doktor İbrahim Afşin Öztürk'ün (34) cenazesi, görev yaptığı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (BEAH) yapılan törenin ardından memleketine gönderildi.

Öztürk'ün Türk bayrağına sarılı cenazesi, hastane morgundan alınarak hastane protokol girişinde törenin düzenleneceği alana getirildi.

Törende, doktor Öztürk'ün annesi Sündüz, babası İsmail, eşi Gülşah Sultan, oğlu Doruk ve mesai arkadaşları göz yaşlarına hakim olamadı.

Törende Öztürk için Kur'an-ı Kerim okundu.

Törenden sonra omuzlara alınan Öztürk'ün cenazesi, memleketi Adana'ya gönderilmek üzere ambulansa konuldu.

Törene, İl Sağlık Müdürü Mahmut Uçar, hastane yönetimi, sağlık çalışanları, Öztürk'ün ailesi ve mesai arkadaşları ile vatandaşlar katıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
BeahErzurum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.