SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MEZUNLARINI VERDİ

Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Ebelik Bölümü 2011-2012 eğitim öğretim dönemi mezunlarını verdi.

25 Mayıs 2012 Cuma 11:40
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MEZUNLARINI VERDİ
Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samih Diyarbakır, hemşirelik ve ebelik mesleğinin bir sevgi mesleği olduğunu belirterek, “Bu fakülteye isteyerek geldiğini ve severek okuduğunuzu biliyorum.Türkiye’nin alanıyla ilgili çok kaliteli bir fakültesinden mezun oldunuz. Türkiye’nin her yerinde başarıyla hizmet yapacağınızı biliyorum” dedi.
Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ö. Türkan Pasinlioğlu ise üçüncü dönem mezunlarını uğurlamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.
Fakülte ismini yeni aldıklarını, yıllarca Türkiye’nin en iyi ‘Hemşirelik meslek yüksekokulu’ olarak ülkeye binlerce nitelikli hemşire ve ebe yetiştirdiklerini anımsatan Pasinlioğlu, fakülte olarak artık çok daha ileri düzeyde bir eğitim planladıklarını ve bunu da başarıyla gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirterek, “Atatürk Üniversitesi Sağlık bilimleri Fakültesi’nde okumak bir ayrıcalıktır” diye konuştu.
Daha sonra her iki bölümün mezunlarına hocaları tarafından diplomaları verildi. Törene mezun öğrencilerin aileleri de katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 25.05.2012 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.