RUS CURLİNGÇİLER ERZURUM’DA KAMP KURDU

Erzurum’un Yakutiye İlçesi Mecidiye Mahallesi’nde 2011 UNIVERSIADE kapsamında yapılan ve Türkiye’nin tek curling salonu olan Curling Arena Rus sporcuların gözdesi oldu.

17 Ağustos 2013 Cumartesi 19:25
RUS CURLİNGÇİLER ERZURUM’DA KAMP KURDU
Üç yıldır yaz ve kış kamp çalışmalarını Erzurum’da sürdüren Rus Curlinçiler, kendi ülkelerinde yapılacak olan Sochi 2014 Kış Olimpiyatları için Erzurum’da hazırlıklarını sürdürüyor. Daha önce Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarı elde eden Rus Curlinçiler, Erzurum’da yaptıkları çalışmaların meyvesini bu kez de Sochi 2014’te görmek istiyor. Rus Antrenör Olga Andrenova ve Romavov yönetiminde Erzurum’da çalışan Rus Curlingçiler, Erzurum’da kamp yapmaktan oldukça mutlu. Palan Otel’de kamp yapan Rus Curlingçiler, Curling Arena’da günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Curling Antrenörü Ahmet Çelik de, Rus Milli takımının çalışmalarını yakından takip ediyor. 

SPORCULARIN ÇALIŞMASINDAN MEMNUN

Rus Antrenör Olga Andrenonava, Antrenmanlarda curlingçilere sık sık taktikler vererek, oyuncularının neler yapması gerektiğini söyledi. Rus bayan çalıştırıcı, Rusya’da bir birinden yetenekli Curlingçilerin bulunduğunu belirterek, Sochi 2014 takımının seçmekte oldukça zorlanacağını söyledi. Tecrübeli bayan çalıştırıcı, “Erzurum bizim açımızdan çok güzel bir kamp merkezi burayı seve seve tercih ediyoruz. Oyuncularımızın çalışma temposundan çok mutluyuz. Otobüs kaptanımız ve GHSİM personeli de çok iyi ve bize yardımcı oluyorlar. Kendimizi Rusya’da kendi evimizde gibi hissediyoruz. Erzurum Curling Arena’da çok güzel” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 17.08.2013 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.