Rektör Çomaklı'ya ziyaret

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Sevimli ile Erzurumlu sanatçı Yavuz Değirmenci, Rektör Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti.

admin
admin
21 Kasım 2017 Salı 07:42
Rektör Çomaklı'ya ziyaret

Erzurum Atatürk Üniversitesi Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre , üniversitenin Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Sevimli ve TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Değirmenci, Rektör Çomaklı'yı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Çomaklı, Sevimli ile Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi ve Proje Ofisi’nde incelemelerde bulunarak, ilgili kişilerden BAP Koordinasyon Biriminde yürütülen "Atatürk Üniversitesi Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi ve Laboratuvarların Yeniden Yapılanması Projesi" hakkında bilgi aldı.

Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesinin araştırma alt yapısının güçlendirilmesi için 25 milyonluk bir yatırımın laboratuvarların akreditasyonu için harcanacağını ve ilk etapta 80 laboratuvarın akreditasyon işleminin tamamlanacağını ifade etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.