REKTÖR ADAYI YILDIRIM’DAN MÜSİAD’A ZİYARET

Atatürk Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım, dün yapılan seçimlerin ardından MÜSİAD Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti.

admin
admin
14 Temmuz 2016 Perşembe 15:54
REKTÖR ADAYI YILDIRIM’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
Atatürk Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım, dün yapılan seçimlerin ardından MÜSİAD Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti. Prof. Dr. Yıldırım, “Seçim öncesi şu grubun, bu grubun adayı demesinler diye gelmedim. Çünkü ben her kesimin adayıyım” dedi.
Atatürk Üniversitesi’nin dün yapılan rektörlük seçimlerinde en çok oyu alarak sandıktan birinci sırada çıkan Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım, MÜSİAD Erzurum Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Taner Bayır ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Rektör Adayı Prof. Dr. Yıldırım, MÜSİAD’ın sadece Erzurum için değil Türkiye için de önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çekerek, “Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için böyle önemli bir kurumu seçim öncesi ziyaret etmedik ki, şu kurumun ya da bu kurumun adayı, yani şu kesimin adayı, bu kesimin adayı demesinler diye seçim öncesi gelmedik. Hiçbir belirli kesimin adayı değilim, her kesimin adayıyım. Bunu da almış olduğumuz oylarla gösterdik. Her kesimden oy aldık, bize destek veren vermeyen herkesten Allah razı olsun, herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca MÜSİAD’da her zaman takdir ettiğimiz bir kurumdur. Bu nedenle ne MÜSİAD’ın ne de bizim yanlış anlaşılma olmaması için ziyaretimizi seçim sonrasına bıraktık.” dedi.
MÜSİAD Erzurum Başkanı Taner Bayır’da tüm adaylara eşit mesafede olduklarını belirterek, “Bütün adaylar bizimdir. Hepsi bir birinden değerli kardeşlerimizdir. Hanginiz rektör olur ise Erzurum’a ve Atatürk Üniversitesi’ne hizmet noktasında her zaman yanında oluruz.” ifadelerini kullandı.
Başkan Bayır ayrıca, seçilecek olan rektörün üniversitenin kapılarını, sanayiciler başta olmak üzere, Erzurum esnafına ve halkına daha fazla açması gerektiğini de sözlerine ekledi. 

Editör

Son Güncelleme: 14.07.2016 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman 2016-07-14 23:54:23

ey editör sen yorumları yayınlamasanda herkes kimin ne olduğunu biliyor cumhurun reisine bilgiler ta bir ay önce gitti olmayacak merak etme sen yıldırım çarpacak

Avatar
mahmut 2016-07-14 16:19:37

yemezlerrrrrrrr

Avatar
Ahmet 2016-07-14 16:14:32

ya dünya tersine dönüyor galiba müsiad mhp parelel yapı aman Allahım aklımıza mukayyet ol yarabbi