RECEP TAYYİP ERDOĞAN KÜLTÜR MERKEZİN’DE 400 ÇOCUK KUR'AN-I KERİM ÖĞRENDİ

Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezin de açılan Yaz Kur’an Kurusunda 400 çocuk Kur'an-ı Kerim öğrendi.

22 Eylül 2014 Pazartesi 13:06
RECEP TAYYİP ERDOĞAN KÜLTÜR MERKEZİN’DE 400 ÇOCUK KUR'AN-I KERİM ÖĞRENDİ
Palandöken Belediyesi olarak adeta bir eğitim seferberliği başlattıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Bugün dünyadaki sıkıntıların en önemli sebebi cehalettir, bilgisizliktir. Palandöken de eğitimli, milli ve manevi değerleriyle donanımlı gençler olsun istiyoruz. Palandöken de yeni bir sayfayı sizlerle birlikte açıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl, kültür adına, okuyanlar adına, her şeyimizle gençlerimiz için seferber olmuş durumdayız. Palandökenin gençleri tüm Türkiye ve dünyaya örnek nesil olacaktır inşallah. Palandöken Belediyesi olarak yaptığımız Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinde deyim yerin deyse bir eğitim öğretim merkezi olmuştur. Binlerce yetişkinimiz, çocuğumuzu, gencimiz bu merkezde eğitim alıyor. 2013 -2014 Eğitim öğretim yılın da yıl sonu da bin 500 kursiyerimiz meslek eğitimi kursu, el becerisi kursu, bilgisayar, bağlama, gitar, keman, bar, resim, dil kursu Arapça, cenaze yıkama, dikiş-nakış gibi çeşitli alanlar da eğitim alarak sertifikalı mezun olmuşlardır. Son olarak okulların tatil olmasıyla birlikte Kültür Merkezimiz Yaz kurslarını başlattı müftülüğümüzün görevlendirdiği kurs hocalarıyla Kur’an Kurusundan 400 çocuğumuz Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendi. 2014 -2015 Eğitim Öğretim yılımızda da Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezimiz de dolup taşması için onlarca kurs açmaya hazırlanıyoruz ve şunu diyoruz durmak yok yola devam ” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 22.09.2014 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.