RAMAZAN ÖNCESİ ZABITA DENETİMLERİ ARTTI

Palandöken Belediyesi Ramazan ayının gelmesi ile birlikte denetimlerine hız verdi.

10 Temmuz 2012 Salı 12:16
RAMAZAN ÖNCESİ ZABITA DENETİMLERİ ARTTI
Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Koşapınar, eşliğinde denetime çıkan Zabıta ekipleri, denetimlerde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası ve çalışanların temizliği konusunda incelemeler yaptı. Gıda üretim yasasına uygun hareket etmeyen işyeri ve imalathanelere uyarılarda bulunuldu.

BULUTLAR, ASLA TAVİZ VERMEYİZ
Ramazan ayı öncesi yapılan denetimlerle ilgili bir açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar. "Vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda, gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak amacındayız. İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemli. Yaptığımız denetimlerde esnafımızı hem bilinçlendiriyor hem de eksiklerini görme konusunda kendilerine yardımcı oluyoruz. Denetimlerimiz sırasında esnaflarımızı gördüğümüz eksiklikler konusunda bir kereye mahsus olmak üzere uyarıyoruz. Esnaflarımız da denetimler sonrası eksiklerini gideriyor. Üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirme noktasında asla taviz vermeyeceğiz. Daha sonraki kontrollerimizde aynı durumla karşılaşmamız halinde gerekli yasal işlemleri tavizsiz bir şekil de uygulayacağız. "dedi.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ ŞİKÂYET HATTI
Amaçlarının esnafa ceza kesmek olmadığını belirten Başkan Bulutlar, vatandaşların gıda konusunda karşılaştıkları olumsuz durumlarda şikayetlerini Palandöken Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ait şu telefonlara iletmelerini istedi.
Zabıta Müdürlüğü 315 93 90, Yenişehir Zabıta Karakolu 0549 316 20 55, Yıldızkent Zabıta Karakolu 0549 316 20 54, Abdurrahman Gazi Zabıta Karakolu 0549 316 20 53 ve Palandöken Belediyesi 317 05 94/ 95-96-97.

Editör

Son Güncelleme: 10.07.2012 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.