PROF. DR. KOÇAK’IN ANNE ACISI

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ın annesi Hünkâr Koçak vefat etti.

admin
admin
06 Ağustos 2016 Cumartesi 11:03
PROF. DR. KOÇAK’IN ANNE ACISI

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hikmet Koçak’ın annesi Hünkâr Koçak son yolculuğuna uğurlandı. 
Koçak’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Erzurum’un Oltu ilçesinde toprağa verildi.
Cenaze namazına Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, akademisyenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DOĞUTÜRK ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, başta Hikmet hoca olmak üzere, eş, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Editör

Son Güncelleme: 06.08.2016 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.