POLİS CİNAYETİNDE ŞOK İDDİALAR

Erzurum’un Aziziye ilçesinde 31 yaşındaki polis memuru Suat Orak’ı bıçaklayarak şehit eden şizofren hastası Selim Karabayır’la ilgili şok gelişmeler yaşanıyor.

04 Ocak 2012 Çarşamba 15:15
POLİS CİNAYETİNDE ŞOK İDDİALAR
İddialara göre, Selim Karabayır, iki farklı hastaneye ait iki rapor taşıyor. Raporlardan birinde hasta, diğerinde sağlıklı olduğu ileri sürülen Karabayır’ın sağlıklı raporunun sahte olduğu iddia edildi. TEDAŞ’ta güvenlik görevlisi olarak çalışan Karabayır’ın işe girmek için sağlıklı olduğu yönünde sahte rapor hazırlattığı da sızan bilgiler arasında.
TEDAŞ’ta silahlı güvenlikçi olan Selam Karabayır’ın sahte rapor mu hazırladığı, yoksa iki ayrı hastaneden, birbirine zıt iki rapor mu aldığı yönündeki iddialar belirsizliğini koruyor.

DAHA ÖNCE DE HASTANEYE POLİSLER GÖTÜRMÜŞ
Öte yandan Selim Karabayır’ın 2010 yılı Ekim ayında da cinnet geçirmesi üzerine Aziziye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli dört polis memuru tarafından hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Karabayır’ın o dönemde kendisini hastaneye götüren polis memurlarına direnmediği ortaya çıktı. Dün yapılan saldırı da yaralanan Selçuk Erel’in de Ekim ayında Selim Karabayır’ı hastaneye götüren dört polis memurundan biri olduğu öğrenildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.