PEDALLAR HALK İÇİN ÇEVRİLECEK

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın da katılacağı Bisiklet Halk Yarışı Pazar günü yapılacak.

14 Mayıs 2015 Perşembe 23:26
PEDALLAR HALK İÇİN ÇEVRİLECEK
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın da katılacağı Bisiklet Halk Yarışı Pazar günü yapılacak. Katılımın yoğun olması beklenen yarışlar Cumhuriyet Caddesi Çifte Minareli Medrese önünden start alacak. 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Bisiklet İl Temsilciliği iş birliğiyle bisiklet halk yarışı düzenlenecek. Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın da katılımı ile gerçekleşecek olan yarışlar bu yıl Çifte Minareli Medrese önünden start alacak ve 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu takip ederek, Kazım Karabekir Stadı’ndaki Ömer Kantar Bisiklet Antrenman Salonu önünde sona erecek. Erzurum Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman, yarışların bisiklet sporunun gelişmesi ve kullanımının artırılması amacıyla düzenlendiğini belirterek, ilkini geçtiğimiz yıl Polis Meslek Yüksek Okulu önünde yaptıkları yarışları, bu yıl Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın da destekleriyle Cumhuriyet Caddesi ve 3 Binlik Buz Arena arasında gerçekleşeceğini söyledi. Erzurum’da son yıllarda bisiklet faaliyetlerinin arttığını ve halkın bisiklet kullanımına ilgisinin arttığını vurgulayan Kocaman, “Valimiz Ahmet Altıparmak, Federasyon başkanımız ve GHSİM Müdürümüz Fuat Taşkesenligil’in destekleri ile yaptığımız faaliyetler neticesinde bisiklete ilgi arttı. Valimizin katılımı ile Pazar günü yapılacak olan halk yarışlarına da büyük ilgi olacağına inanıyorum” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 14.05.2015 23:27
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPedal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.