PAZARYOLU VE İSPİRLİLERDEN VALİ ALTIPARMAK’A SICAK İLGİ

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak iki günlük mesaisini Pazaryolu ve İspir İlçelerine ayırdı.

07 Eylül 2013 Cumartesi 20:39
PAZARYOLU VE İSPİRLİLERDEN VALİ ALTIPARMAK’A SICAK İLGİ
Geceyi İspir’de geçiren Vali Altıparmak Pazaryolu ve İspirli esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Programının ilk durağı olan Pazaryolu’nda esnaf ziyaretinde bulunan ve bir kahvehanede vatandaşlarla birlikte çay içen Vali Altıparmak hem ilçe halkının sorunlarını dinledi, hem de bol bol sohbet etti.
İspir’de de Kaymakamlığa giden yol üzerindeki esnaflarla selamlaşan ve işyerlerine ziyarette bulunan Vali Altıparmak av bayisi Nizam Çelik ile bir süre sohbet ederek av silahlarını inceledi. İşyerinde kurusıkı tabancaların satıldığını gören Vali Altıparmak, esnafa “Kurusıkılar ne amaçla alınıyor, yasak değil mi?” diye sordu. Av bayisi esnaf da, kurusıkı tabancaların sabıka kaydı getiren herkese verildiğini ve bölgede ayı saldırılarına karşı vatandaşların korkutmak amaçlı olarak kullandığını dile getirdi.
Vali Altıparmak: Doğal Ürünlerin Tüketiciyle Buluşması Çok Güzel
İspir’de köylü pazarına da uğrayan ve yerel ürünler satan pazarcılarla konuşan Vali Altıparmak köylerde yetişen organik ürünlerin tüketiciyle buluşmasının hem alıcı hem de köylüler açısından çok güzel olduğunu söyledi. Yol güzergahında gördüğü vatandaşların da yanında duran ve hatırlarını soran Vali Altıparmak küçük çocukları da verdiği hediyelerle sevindirdi.
İspir ve Pazaryolu Çok Güzel Yerlere Konuşlanmış
İspir’in ve Pazaryolu’nun çok güzel yerlere konuşlandığını söyleyen Vali Altıparmak yolların ve tünellerin tamamlanmasıyla artık Karadeniz’den Erzurum’a rahatlıkla gidilip gelineceğini söyledi. Tünellerde yaptığı incelemelerde çalışmaları yerinde gören ve yetkililerden bilgiler alan Vali Altıparmak devletin zenginleşmesi ve yöneticilerin de marifetiyle kalkınmanın hızlandığını ve bunun da topluma bu tür güzel hizmetlerle yansıdığını söyledi.
İki günlük programını tamamlayan Vali Altıparmak ve beraberindekiler daha sonra Erzurum’a döndü. Vali Altıparmak’ın ilçe gezilerine bazı kurumların müdürleri de katıldılar. 

Editör

Son Güncelleme: 07.09.2013 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.