PAZARYOLU MÜFTÜLÜĞÜ OKUMA SALONU HİZMETE GİRDİ

Erzurum’un Pazaryolu İlçesi’nde Müftülük tarafından yaptırılan Okuma Salonu düzenlenen törenle hizmete girdi.

18 Şubat 2014 Salı 11:47
PAZARYOLU MÜFTÜLÜĞÜ OKUMA SALONU HİZMETE GİRDİ
Sosyal ve kültürel içerikli din hizmetlerini daha etkili sunmak için Merkez Cami’inin altı tadilattan geçirilerek Müftülük Okuma Salonu olarak hizmete girdi. 7’den 70’e herkese hizmet sunacak salonun açılışına İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Recep Kaplan, Karakol Komutanı Cengizhan Baran, İlçe Müftüsü Cahit Küçükyıldız, daire amirleri, din görevlileri ve halk iştirak etti.

Açılışta bir teşekkür konuşması yapan İlçe Müftüsü Cahit Küçükyıldız, din hizmetinin sunulmasında nezih mekânların son derece önemli olduğunu, bu maksatla ilçede din hizmetinde ihtiyaç hissedilen mekânları kısa sürede karşılamak ve hizmetleri artırmak için gayret sarf ettiklerini belirtti.

Küçükyıldız, Müftülük okuma salonunun çok amaçlı kullanılacağını ve Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı yayınları başta olmak üzere güvenilir yayınların salonda halkın hizmetine sunulacağını, cami dersleri ve Kur’an-ı Kerim eğitimi faaliyetlerinin de bu nezih mekânda sürdürülebileceğini belirtti. Müftü Küçükyıldız, “Bu açılışta bizi yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Ayrıca Salonumuzun hizmete girmesi için tadilat ve tefrişinde emeği geçen başta Cami ve Kur’an Kursları yaşatma derneği başkanı Recep Kaplan olmak üzere tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Editör

Son Güncelleme: 18.02.2014 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.