PATNOS’TA ARAS ELEKTRİĞE SALDIRI

Ağrı’nın Patnos ilçesinde dün gece saatlerinde yaklaşık 100 kişilik bir grup, Aras Edaş binasına saldırı düzenlendi.

18 Kasım 2014 Salı 15:40
PATNOS’TA ARAS ELEKTRİĞE SALDIRI
Konuyla merkezi Erzurum’da bulunan Aras Edaş Genel Müdürlüğü tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada; “Aras Edaş’ın Patnos ilçesinde yapmış olduğu elektrik dağıtımını iyileştirme çalışmaları esnasında kısa süreli elektrik kesintileri yaşandı. Elektrik kesintilerini bahane eden, daha önceden örgütlenmiş olduğu anlaşılan bir grup tarafından, Aras Edaş binasına ve çalışanlarına saldırı düzenlendi. Yapılan saldırıda can ve mal kaybı yaşanmazken, şirket personeli çalışamaz hale geldi.

Yaşanan kesintilerin kasıtlı yapıldığını öne süren grup olay çıkarmak isterken, Aras Edaş çalışanları sakinliğini koruyarak, olayların yatışmasını sağladı. Elektrik kesintilerinin kasıtlı olmadığı, ilçede elektrik dağıtımının düzenli ve daha sağlıklı olması için iyileştirme çalışmalarının devam ettiği, usülsüz kullanımlardan dolayı aşırı yüklenmenin meydana geldiği, bu aşırı yüklenmelerin kısa süreli kesintilere sebep olduğu bildirilirken, yapılan saldırıyı haksız bularak kınadı. “

Yaşananların, huzursuzluk çıkarmak isteyen bir grubun, halkı yanlış bilgilendirmesiyle oluştuğu aktarıldı. Elektrik dağıtımında herhangi bir problem olmadığı kaydedildi.

Editör

Son Güncelleme: 18.11.2014 15:41
Anahtar Kelimeler:
ErzurumARAS EDAŞPatns
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.