PARKİNSON HASTASI NURAY’IN GÖZYAŞLARI HİÇ DİNMİYOR

Erzurum’da Parkinson hastası abla kardeşin dramı yürek yakarken, 18 yaşındaki Nuray’ın gözyaşları hiç dinmiyor.

26 Aralık 2013 Perşembe 09:36
PARKİNSON HASTASI NURAY’IN GÖZYAŞLARI HİÇ DİNMİYOR
Palandöken ilçesine bağlı Güllü Mahallesi'nde ikamet eden Murat ve Nurgül Gümeç çiftinin 4 çocuklarından ikisi olan Nuray (18) ve Oktay (16), yakalandıkları Parkinson hastalığıyla mücadele etmeye çalışıyor. Her ikisi de 10 yaşına geldiğinde Parkinson hastalığına yakalanırken kardeşlerin dramı yürek yakıyor.

Yaşları ilerledikçe ilaç tedavisi etkisiz hale gelen kardeşlerin ameliyat olabilmeleri için kişi başına 20 bin Euro gerekiyor.

Çiftçilikle uğraşan Baba Murat Gümeç, “Defalarca hastaneye, hocalara götürdük. Çocuklarımı böyle görmek yüreğimi sızlatıyor. Her hastaneye götürüşümde 1-2 ineğimi satıp masrafları karşılamaya çalıştım. Artık maddi gücümüz bitti, kalmadı. İstanbul Medical Park Hastanesinde ameliyat olmaları gerekiyor. Sadece birinin ameliyatı için 20 bin Euro para gerekiyor. Bu parayı temin etmek bizim için imkansız. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz” dedi.

Çocuklarının hastalık nedeniyle eğitim öğretimlerine devam edemediğini ifade eden Anne Nurgül Gümeç ise, “Çocuklarımın sağlıklarına kavuşması için Allah'a her gün dua ediyorum. Maddi gücümüz kalmadı artık. Nuray her gün ağlıyor. Gözyaşları hiç dinmiyor. Hayırseverler, yetkililer bize yardımcı olurlarsa yapacakları en büyük hayır olur” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 26.12.2013 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.