PARA DAĞITIRKEN KAMERALARA TAKILAN ŞAHIS YAKALANDI

Erzurum'da dün yapılan BDP mitingi sonrası çıkan olaylarda gençlere para dağıtırken görüntülenen bir şahıs, polisin düzenlediği gece yarısı operasyonu ile yakalandı.

06 Haziran 2011 Pazartesi 12:03
PARA DAĞITIRKEN KAMERALARA TAKILAN ŞAHIS YAKALANDI
BDP tarafından desteklenen bağımsız aday Sebahattin Yılmaz için düzenlenen miting sonrasında BDP'lilerin terör örgütünü simgeleyen renklerin yer aldığı puşi ile gezmeleri kentte bir anda tansiyonun yükselmesine neden olmuştu. 1 kişinin bıçaklandığı, özel otomobilin taş yağmuruna tutulduğu olaylarda bir polis memuru da başına isabet eden taştan yaralanmıştı.
Olaylar sırasında Kongre Caddesi'nde bir grup gence para dağıtırken kameralara yansıyan U.A. isimli şahıs, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat ve Güvenlik Şubesi ekiplerinin gece saat 02.30 sıralarında gerçekleştirdiği operasyonla evinde gözaltına alındı. Sanayi Mahallesi'nde müstakil bir evde gözaltına alınan U.A., sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şahıs yapılan ilk sorgusunda gençlere para ve uyuşturucu dağıttığı yöndeki iddiaları kabul etmeyerek, rozet dağıttığını öne sürdü. Şahsın ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edileceği bildirildi.
Öte yandan, dün yaşanan olaylarla ilgili olarak polisin toplam 5 kişiyi gözaltına aldığı ve alınan şahısların sorguların devam ettiği öğrenildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.