PALERİUM AVM CUMHURİYET CADDESİ TRAFİĞİNİ KEŞMEKEŞE SÜRÜKLÜYOR

Erzurum Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Palarium AVM şehrin en işlek caddesinde trafik keşmekeşliğine neden oluyor.

23 Ağustos 2014 Cumartesi 23:03
PALERİUM AVM CUMHURİYET CADDESİ TRAFİĞİNİ KEŞMEKEŞE SÜRÜKLÜYOR
Alternatif caddelerin çok fazla olmadığı Erzurum’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapılan AVM hem trafik sorurunu en üst seviyeye çıkarıyor hemde alış veriş merkezini ziyarete gelen ziyaretçilerini zor durumda bırakıyor. AVM’nun parkının son derece yetersiz olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Park girişi çok kötü konuşlandırılmış, Caddede yaşanan yoğunluk AVM ile birlikte adeta keşmekeşliği dönüştü. Yetkililerin bu konuda acil olarak tedbir almasını istiyoruz” dediler. 

AVM’lerin şehir merkezinde olmasının bu tür sıkıntılıları olduğuna dikkat çeken vatandaşlar “Erzurum gibi bir şehirde kentin tam merkezi noktasına AVM yapılması ve bu tür problemlerin giderilmesi veya giderilmesi noktasında tedbir alınmaması önemli bir sorun olmaya devam ediyor” diye konuştular.

Öte yandan AVM’nin üzerine yapılan yeni bir katın caddeyi iyice boğduğunu dile getiren vatandaşlar, beton yığınına dönüştürülen kent merkezinde nefes alacak mekanların oluşturulması gerektiğini kaydettiler. 

Editör

Son Güncelleme: 23.08.2014 23:04
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPalerium Avm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim kırkyol 2014-08-25 20:47:15

Şehrin merkesinde on numara yer otopark sikintisi var sadece :) fazla gerilmenize gerek yok :)

Avatar
binali pulli 2014-08-24 23:14:32

kimbilir ne rüşvetle yapıldı neler döndü orda

Avatar
süha mühürdaroğlu 2014-08-24 00:56:54

Erzurum imarıyla görevli̇ kişilerin hangi mektepten mezun olduğunu merak ediyorum.