Palen’in Müdürü hele şükür ses verdi!

Palen’in Müdürü hele şükür ses verdi!

admin
admin
15 Mayıs 2018 Salı 22:43
Palen’in Müdürü hele şükür ses verdi!

Vedat REFAYELİ

Çoğu vatandaşın da rahatsız olduğu kartlı ödeme konusunda geçen hafta bir yazı yazmış ve PALEN’i eleştiri yağmuruna tutmuştum. Meğer PALEN’in bir Müdürü varmış, hayattaymış da ses verdi, ‘’Gelin bir çayımı için, hem de konuşalım’’ dedi! Adı Emre, soyadı Akbulut! Yozgatlı.

1,5 yıldır Erzurum’daymış ve yakındığım konularda hak verdi, başta ben olmak üzere tüm müşterilerinden kartlı ödeme yaptıramadıkları için özür diledi. Görüşmemizde EPK’nın kararı gereğince kartlı ödeme yapamadıklarını, bu konuda müşteri şikayetlerini de anlayışla karşıladıklarını anlatan Emre Akbulut, yine de genel merkeze bu yöndeki müşteri baskılarını ileteceğini ve sonuç almayı umut ettiklerini kaydetti. Güleryüzlü olması, müşteri memnuniyetini ön planda tutması, halkla entegre bir kurum olma yolunda adımlarının olduğunu gözlemlediğim PALEN’in Müdürü Akbulut’u en çok da özeleştiri yapıyor olmasından dolayı önemsedim ve tuttum. Bu arada PALEN’in geçen hafta içerisinde yaptığı bir etkinlik de hoşuma gitmedi değil. 100’e yakın personel ile çalışan ve şu an 5 ilçede doğalgaz çalışması yapan kurum, ETÜ’nün arazisine 100 fidan dikmiş ve PALEN Hatıra Ormanı kurmuş. Bu güzel ve anlamlı çalışmasından dolayı, geçen hafta eleştiri yağmuruna tuttuğum bugün ‘yar başında tuttuğum’ PALEN’e bir alkış lütfen!

Editör

Son Güncelleme: 15.05.2018 22:45
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPalenEmre Akbulut
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.