PALANDÖKEN’E POLONYALI İLGİSİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca yapılan organizasyonlar çerçevesinde 500 Polonyalı turist yılbaşı tatili için Erzurum’a geldi. Organizasyon kapsamında Mart ayı sonuna kadar Erzurum’a 7 bin Polonyalı turist geleceği belirtildi.

28 Aralık 2012 Cuma 09:52
PALANDÖKEN’E POLONYALI İLGİSİ
Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk gelen Polonyalı turistleri karanfil vererek karşıladı. Turistler Erzurum’da olmaktan mutlu olduklarını dile getirirken, valizlerini otobüslere götürürken zor anlar yaşadıkları görüldü. Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk: “Bakanlığımız tarafından yapılan organizasyonlarla ülkemize Polonya’dan turistler gelmekte. Bu çalışmalar kapsamındaki ilk turist kafilemizde bugün Erzurum’a geldi. Gün içerisinden gelecek olan 3 uçakla Erzurum’a 500 Polonyalı turist gelmiş olacak. Polonyalı turistler için yürütmüş olduğumuz organizasyonlar mart ayının ortalarına kadar devam edecek. Tahminlerimize göre yapılacak bu organizasyonlarda 7 bin Polonyalı turisti Erzurum’da misafir edeceğiz” dedi. Akdem Turizm Acente Sorumlusu Serdar Demirkan ise, “Biz Akdem Turizm olarak haftada 3 uçakla Polonyalı turistleri Erzurum’a getirmeyi planlıyoruz. Bu organizasyon Mart ayının ortasına kadar devam edecek ve bu süreç içerisinde her hafta Erzurum’a 500 turist gelecek. Turistler Gdansk, Varşova, Poznan ve Katawice gibi şehirlerden geliyor” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 28.12.2012 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.