PALANDÖKEN’DE KAYBOLAN POLONYALI KIZI JANDARMA BULDU

Erzurum'daki Palandöken Kış Turizm Merkezi'nde ailesiyle birlikte kayak yaparken kaybolan 10 yaşındaki Polonyalı kız, jandarma ekiplerince pist kenarında korkmuş bir halde beklerken bulundu.

29 Ocak 2013 Salı 16:50
PALANDÖKEN’DE KAYBOLAN POLONYALI KIZI JANDARMA BULDU
Kayak tatili için birkaç gün önce Erzurum'a gelen PolonyaThomas ve Margare Perkowska çifti, kızları Maya ile Palandöken'de kayak yapmaya başladı. Güney pistinden inerken bir ara kızlarını göremeyen aile bir süre bölgede bekledi. Kızlarının gelmemesi üzerine paniğe kapılan Polonyalı çift, sıfır noktada bekleyen Jandarma Arama ve Kurtarma timine ihbarda bulundu. Bunun üzerine Hakan Koyun, Mustafa Çetin ve Harun Temiz'den oluşan Jandarma Arama ve Kurtarma Timi güney pistinin tüm noktalarını jet skilerle taradı. JAK timi yaklaşık 15 dakika sonra vadi alt pisti kenarında bekleyen Maya'ya ulaştı.

Bir hayli korktuğu gözlenen Maya, jet skiye bindirilerek sıfır noktaya getirildi. Burada bekleyen aile sevinçlerini kızlarına sarılarak gösterdi. Polonyalı çift daha sonra jandarma timlerine teşekkür etti.


Editör

Son Güncelleme: 29.01.2013 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.