PALANDÖKEN MECLİSİ REDDETTİ, BÜYÜKŞEHİR ONAYLADI

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kayakyolu semtinde bulunan 50 dönümlük kavaklık alanında Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma hakkında ilk defa konuştu.

23 Haziran 2011 Perşembe 15:58
PALANDÖKEN MECLİSİ REDDETTİ, BÜYÜKŞEHİR ONAYLADI
Kamuoyunun ve ilçe halkının doğru bilgilendirmesi maksadıyla bu açıklamayı yapma gereği duyduğunu söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Erzurum Büyükşehir Belediyesini talebi üzere Büyükşehir Belediyesine ait olan Kayakyolu üzerindeki 50 dönümlük fidanlık arazide yapılması düşünülen imar değişikliği teklifini Palandöken Belediye Meclisi Temmuz 2009 tarihli toplantısın da aldığı karar gereği imar değişikliliğine ret kararı almasına karşı Erzurum Büyükşehir Belediyesi konusu olan Kayakyolu üzerindeki fidanlık arazisinde hazırladığı projeyi gereği ihalesini yaparak Benzin İstasyonu yapma kararını uygulamaya sokmuştur.
Bu uygulamadan ve projeden asla Palandöken Belediyesi yer almamıştır. Yapılan Benzin İstasyonuyla Palandöken Belediyesinin hiçbir alakası yoktur. Bahsi gecen arazini kullanılması ve üzerin de yapılması düşünülen ve şuanda yapılan tüm uygulama tamamen Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmıştır. Palandöken Belediyesi sadece yetkisini kullanarak yaptırım olarak Palandöken Belediyesi Meclisi hür iradesiyle kararını 2009 yılındaki meclis oturumun da ret kararı olarak vermiştir. Erzurum Büyükşehir Belediyesi tasarrufunu ve yetkilerini kullanarak yapılmaktadır. Bütünü sorumluluk Büyükşehir Belediyesine aittir. Bu süreçte Palandöken Belediyesi üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmiş ve getirmeye de devam edecektir.” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.