PALANDÖKEN, KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLUYOR

Palandöken Belediyesi, her ay 23 bin 500 ekmeği daha önce tespit edilen dar gelirli ailelere ulaştırırken ramazan kumanyası için ise 4 bin 500 aileye gıda yardımı dağıtımına başlandı.

30 Temmuz 2012 Pazartesi 13:12
PALANDÖKEN, KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLUYOR
Ramazan kumanyası dağıtımını gizliliğine büyük önem verdiklerinin altını çizen Palandöken Belediye Başkan Orhan Bulutlar, yardım alan ailelerin teşhirine karşı olduklarını ifade ederek, gıda paketlerinin evlere gecenin ilerleyen saatlerde mahalle muhtarı ile birlikte teslim edildiğini söyledi.
Başkan Bulutlar, “Palandöken Belediyesi olarak yıl boyunca ekmek yardımı yaptığımız ailelerin Ramazan kumanyalarını teslim ettik. Dar gelirli ailelerimiz için her ay 23 bin 500 ekmek markası veriyoruz. Ramazan dolayısıyla ekmek dağıtımlarını yüzde 5 ile 10 oranında artırdık. Bizden ekmek yardımı alan ailelerimizin dışında şehrimizin muhtelif semtlerinde ikamet eden dar gelirli ailelerin taleplerini de alarak inceliyoruz. Yürüttüğümüz bu çalışma çerçevesinde Ramazan ayı sonuna kadar en az 4 bin 500 ailemize gıda yardımı ulaştırmış olacağız.” diye konuştu.

BAŞKAN BULUTLAR, HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Hayırseverleri ile ihtiyaç sahiplerinin buluştuğu adresin Palandöken Belediyesi olduğunu söyleyen Başkan Orhan Bulutlar,”Belediyemizin de katkılarıyla ramazan ayında yaptığımız bir takım gıda yardımların arkasında ilimizde ve il dışında yaşayan ismini söyleyemediğimiz birçok hayırsever insanlarımızı var. Rahmeti ve bereketi bol olan bu ayda sosyal belediyecilik faaliyetlilerimize omuz veren bizleri yalnız bırakmaya bu hayır yarışında bende varım diyen tüm arkadaşlarıma, dostlarıma ve hayırsever insanlarımıza dar gelirli ailelerimiz adına ve Palandöken Belediyesi adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 30.07.2012 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.