PALANDÖKEN KAYMAKAMI EV ZİYARETLERİNDE

Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, beraberinde Vakıf Müdürü ve çalışanlarıyla fakir, muhtaç, kimsesiz, engelli, öksüz, yetim ve yardıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret etti.

13 Kasım 2014 Perşembe 12:26
PALANDÖKEN KAYMAKAMI EV ZİYARETLERİNDE
Kaymakam Karakuş, ziyaret ettiği ailelerin sıkıntılarını tespit yoluyla, onların sorunlarını gidermek için yoğun ev ziyaretlerinde bulunmakta ve ziyaretler neticesinde de mahallinde tespit edilen ihtiyaçların Vakıf toplantılarında bir çözüme bağlamayı, bir hizmet anlayışı olarak uygulamaya geçirmiş bulunuyor.

Bu gezilerin çok işe yaradığını söyleyen Kaymakam Karakuş, gezilere devam edeceklerini, sosyal devlet anlayışını ve anlayışın uygulamasını bütün vatandaşların ayağına hizmet olarak götüreceklerini ifade ederken; ziyaret edilen aileler de bu ziyaretlerden memnun olduklarını ve sıkıntılarının çözüme kavuşturulacağı düşüncesinde olduklarını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 13.11.2014 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.