PALANDÖKEN, HÜRRİYET SEYAHAT'IN KAPAĞINDA

Kış turizminin son yıllardaki parlayan yıldızı Palandöken Kayak Merkezinden DHA Muhabiri Turgay İpek'in çektiği fotoğraf, Hürriyet Gazetesi'nin Seyahat ekine kapak fotoğrafı oldu.

27 Ocak 2014 Pazartesi 16:51
PALANDÖKEN, HÜRRİYET SEYAHAT'IN KAPAĞINDA
Üç yıl önce Dünya Üniversiteler Kış Oyunları sayesinde modern kayak tesislerine kavuşan Palandöken, Türkiye'de ilk kez 'kar garantili pistler ve gece kayağı' ile turizmde farklılık yarattı.
Xanadu Snow White ve Polat Renaissance Otelleri arasındaki tatlı rekabetle önemli bir ivme kazanan Palandöken'e pazartesi günleri Hürriyet ile birlikte verilen Seyahat eki manşetle birlikte orta sayfayı ayırdı.
Kadir Sabuncuoğlu'nun Palandöken'i tanıttığı sayfalarda, mekanik tesisler, pistler, kayak dersi ve kayak malzeme fiyatları ile Palandöken'deki otellere yer verildi.

Editör

Son Güncelleme: 27.01.2014 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.