Palandöken halkı derdini doğrudan başkana anlatıyor

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ‘Halk Günü´nde vatandaşları dinliyor.

admin
admin
25 Temmuz 2017 Salı 00:27
Palandöken halkı derdini doğrudan başkana anlatıyor

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, gelenek haline getirip yaklaşık 8 yıldır düzenlediği ´Halk Günü´nde vatandaşların dertlerini ve sorunlarını dinliyor. Yasalar çerçevesinde sorunların çözümlenmesi için de ilgili müdürlüklere talimat veriyor.

Palandöken Belediyesi, katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ediyor. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, her hafta Cuma günleri düzenlenen Halk Günü'nde vatandaşları Encümen salonun da kabul ederek onların sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Bulutlar, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili müdürlere ileterek sorunların çözülmesini sağlıyor.

PALANDÖKEN'İN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Halk Günü toplantısında katılan vatandaşlar, belediye çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Başkan Bulutların, Palandöken’in çehresini değiştirdiğini ifade eden vatandaşlar, “Biz belediye başkanımıza güveniyoruz. Şehirde çok güzel çalışmalar yaptı. Özellikle mahallelerin sorunlarını çözüyor. Biz inanıyoruz gelecekte Palandöken çok daha güzel olacak” diye duygularını dile getirdi. Vatandaşlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, halk ile iç içe olmalarının daha sağlıklı kararlar almalarına sebep olduğunu belirtti.

“PROAKTİF BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ SERGİLİYORUZ”

Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Orhan Bulutlar, “Vatandaşlarımızla her zaman bir aradayız. Sıkıntılarını dinleyip dertlerini çözmeye çalışıyoruz. Bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyoruz. Belediyemizin söz ve karar mekanizmasına halkımızı katarak hizmet üretiyoruz. Proaktif belediyecilik örneği sergiliyoruz. Halk günü her Cuma sabah saat 09.00’da başlıyor, öğleye kadar devam ediyor. Halk gününe bir talebi, bir isteği ve sorunu olan bütün vatandaşlarımızı bekleriz. Gücümüz yettiğince, yasalar el verdiğince milletimizin hep yanın da olacağız. Çünkü burası milletindir. Milletin olanı da milletimize vereceğiz ” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.