Palandöken'de yaz kursları

Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksin de açılan yaz kurslarına katılan öğrenciler eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarıyor.

admin
admin
05 Temmuz 2017 Çarşamba 12:37
Palandöken'de yaz kursları

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaz kursları ile çocukların yaz dönemlerinin dolu dolu geçtiğini belirterek, çocukların ve gençlerin kurslarla tatillerini daha eğlenceli halde geçirdiğini söyledi.

Palandöken Belediyesi Recep Tayip Erdoğan Kültür Merkezinin yanı sıra kapalı spor salonun da verilen yaz kurslarına 912 öğrencinin devam ettiğini kaydeden Bulutlar, "Belediyemize ait kültür merkezimizde ve kapalı spor salonumuzda meslek kursları, sanat ve yetenek kursları, spor kursları ve Kur’an-ı Kerim dersleri gibi birçok alanda gençlerimize ve çocuklarımıza kurslar veriyoruz. Kur’an-ı Kerim, gitar, bağlama, keman, satranç, kara kalem, yüzme, kadın ve erkek halk oyunları, voleybol ve mesleki alanda emlak danışmanlığı alanlarında kendilerini geliştirmek isteyen gençlerimiz bu merkezlerimizden istifade ediyor." ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.