Palandöken'de yarıyıl tatilinde 130 öğrenci kayak öğrendi

Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Palandöken'de yarı yıl tatilinde kayak yapmayı öğrenen 130 öğrenciye madalya ve sertifika verildi.

admin
admin
01 Şubat 2019 Cuma 21:20
Palandöken'de yarıyıl tatilinde 130 öğrenci kayak öğrendi

Palandöken Kayak Merkezi'nde yarı yıl tatilinde 130 öğrenciye Erzurum Kayak Kulübü tarafından kayak eğitimi verildi.

Eğitimini başarı ile tamamlayan öğrencilere madalya ve sertifikalarını kulüpte düzenlenen törenle Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile Erzurum Valisi Okay Memiş verdi.

Yerlikaya, burada yaptığı konuşmada, Palandöken kayak merkezinin altyapısının daha da geliştirilmesi için çalıştıklarını belirterek, "Buradaki hocalarımız ve spor kulübümüz hizmet etme anlayışıyla çalışıyor. Hepsine başarılar diliyorum, Allah'a emanet ediyorum." dedi.

Memiş ise il olarak kendilerine 1 milyon turist hedefi koyduklarını anlatarak, "Kış turizmi açısından Palandöken'i Türkiye'de bir numara yapmayı amaçlıyoruz." ifadesini kullandı.

Eğitime 8 ilden katılan öğrencilere 7 ayrı grup halinde 14 antrenör tarafından kayak eğitimi verildiği belirtildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.