PALANDÖKEN DE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

ETÜ Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve ETÜ yönetimi Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

10 Nisan 2014 Perşembe 12:29
PALANDÖKEN DE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
ETÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Prof. Dr. Bülent Çakmak, Genel Sekreter Doç. Dr. Bayram Şahin ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Can Fen Edebiyat Dekanı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

ETÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı; "İnşallah aynı şevkle aynı zevkle hizmetlerinize devam edersiniz. Palandöken ilçesine yaptıklarınız belli. Bundan sonra da daha iyi hizmetlerle sizi görmüş oluruz. Hayırlısıyla daha güzel şeyleri yaparsınız" şeklinde konuştu.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise; Amacımız gayemiz Palandökenimize daha iyi hizmet etmek ve halkımızın bizlere verdiği emanete sahip çıkarak daha çok çalışmaktır. İlçe halkımız bizleri 30 Mart da mahcup etmeyerek destekledi bizler de bu desteğin karşılığın da halkımızı mahcup etmeyeceğiz" dedi.

BAŞKANLIK MAKAMINA ZİYARETÇİ AKINI

Palandöken Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkanlık makamı her gün ziyaretçi akınına uğruyor.

Hayırlı olsun ziyareti kapsamında Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı makamında Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik ve Yönetim Kurulu üyeleri, Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar, Erzurum İlim Yayma Cemiyet Başkanı Raci Solmaz, TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, Yaygı ve Yerel Basın kuruluşların Temsilcileri ve İmtiyaz Sahipleri, Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner, Erzurum Polis Okulu Müdürü Gök Duman, Baro Başkanı Faruk Terzioğlu, Erzurum Defterdar Süleyman Tapar, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Taner Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Telekom Bölge Müdürü Timur Sevim, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Sayım Özakalın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Ak Parti Palandöken İlçe Teşkilatı, Ak Parti Yakutiye İlçe Teşkilatı, Aziziye İlçe Teşkilatı, Erzurum da faaliyet gösteren Oda Başkanları, Dernek Başkanları, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar hayırlı olsun ziyaretlerin de bulunmaya devam ediyor.

BAŞKAN BULUTLAR, TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette bulunan vatandaşlara vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ; "Vermiş oldukları destekten dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Onlar sayesinde biz bu makamdayız. Hemşerilerimizin yüzünü yere eğdirmeden görevimizi layığı ile yapacağız. Palandökenimiz için ne söz vermişsek yaparak insanımızı daha yaşanabilir bir şehre kavuşturacağız. Bu hizmetleri de tüm hemşerilerimizle birlikte yapacağız" şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 10.04.2014 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.