PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NDE YAZ KURSLARI BAŞLADI

Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksin de tamamen ücretsiz ve 7 branşta açılan yaz kursları başladı.

07 Temmuz 2015 Salı 02:57
PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NDE YAZ KURSLARI BAŞLADI
Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksin de tamamen ücretsiz ve 7 branşta açılan yaz kursları başladı. Yaz tatilinde öğrencilerin sıkılmaması ve sevdikleri bir branşta kendilerini geliştirmeleri için Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi yaz kurslarını başlattı. Yaz Kursun da en büyük ilgiyi 6 uzman hoca eşliğin de 350 kursiyerle Kur'an-ı Kerim kursu olurken Gitar, Keman, Karakalem resim, halk oyunları erkek ve kadın barları, satranç ve 10-15 yaş erkek kursiyerlere yüzme kursu verilmeye başlandı. 

AMAÇ DAHA SOSYAL BİREYLER YETİŞTİRMEK

Yaz kursları ile ilgili bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, amaçlarının daha sosyal bireyler yetişmesini sağlamak olduğunu belirtti. Başkan Bulutlar şöyle devam etti:" Yunus Emre Mahallesin de inşa ettiğimiz Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi yerin de bir yatırım olduğunu vatandaşların ilgisi ile ortaya koyuyor. Erzurum da ve İlçemiz de büyük bir eksikliği giderirken kültür merkezimizde ücretsiz olarak yaz ve kış olmak üzere iki dönem kurslarımız devam ediyor. Yaz kurslarımız 1 ve 6 Temmuz da başlayan yaz kurslarımıza yaklaşık 1500 öğrenci kayıt yaptırdı. Gitar, keman, erkek ve kadın halk oyunları, resim, yüzme ve satranç kurslarında eğitim verilecek. Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksin de gerek yaz, gerekse kış dönemimde kursiyerlerimizden hiçbir ücret almıyoruz." diye konuştu. Yaz kurslarına katılan bazı öğrenciler de yaz tatilini bu kurslar sayesinde çok iyi değerlendirdiklerini belirterek Palandöken Belediyesine teşekkür ettiler. 

Editör

Son Güncelleme: 07.07.2015 02:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.