PALANDÖKEN BELEDİYESİ, YENİ YOLLARI HİZMETE AÇTI

Palandöken Belediyesi Fen İşleri ekipleri Yunus Emre Mahallesinde çukur evler olarak bilinen bölgeyi adeta sil baştan yaptı ve iki yeni yolu hizmete açtı.

17 Kasım 2014 Pazartesi 23:46
PALANDÖKEN BELEDİYESİ, YENİ YOLLARI HİZMETE AÇTI
Sonbahar sezonun son günlerinde çalışmalarını hızlandıran Palandöken Belediyesi fen işleri ekipleri haksız tartışmalara konu olan Akaryakıt İstasyonun yolunu da sağlıklı bir şekilde yaparak halkın hizmetine sundu.

Yunus Emre Mahallesi çukur evler olarak bilinen bölgede yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Yunus Emre Mahallemizde çukur evler olarak bilinen bölgemizde daha önce birçok çalışma gerçekleştirdik. Fakat vatandaşlarımız anayoldan bölgeye giriş yolunun iyi olmadığını ve yetersiz olduğunu yaptığımız halk günlerinde ve halk meclislerinde defalarca dile getirmişlerdir. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda yaptığımız incelemelerde çukur evlere giriş çıkışlarında sıkıntı olduğu tespit edildi. Bu tespitlerimiz doğrultusunda anayola bakan kısımda tek bir giriş çıkış olduğunu belediyemize ait olan kısımda ise yol olmadığını ve haksız tartışmalara neden olan Akaryakıt İstasyonunu kendisine ait olan istinat duvarını çöktüğünü duvarın biran önce yapılması hususunda yaptığımız tüm uyarılara rağmen duyarsız kalınmasının ardından belediye olarak mahalle sakinlerini ile istasyondan akaryakıt almak isteyen vatandaşların can güvenliğine yönelik aldığımız kısa süreli tedbir sonrası istinat duvarı ve yeni yol yapılarak mahalle sakinlerini hizmetine açılmıştır. Ayrıca mahallemizde tespit ettiğimiz eksiklerimizi de görerek yeni alanlar da karo, bordür ve sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek vatandaşlarımız mağdur edilmeden mahallemiz kış mevsimine hazır hale getirdik. 

Editör

Son Güncelleme: 17.11.2014 23:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.