PALANDÖKEN BELEDİYESİ, RAMAZANI KARŞILIYOR

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; “Bu sene mübarek ramazan ayını ülkemizin önemli hafızlarından Abdulkadir Şehidoğlu’nu Kur’anı Kerim tilaveti ziyafeti ile başlayıp Ömer Döngel hocamızın gönüllere huzur veren muhabbet dolu sohbetleri ile karşılıyoruz.” Diyerek 2013 Ramazan karşılama programında Hafız Başar Dikici, Hafız İshak Danış, Bünyamin Topçuoğlu’nun da Kur’anı Kerim tilavetinde bulunacağını ayrıca programda Tasavvuf Musikisi dinletisi, Sema gösterilerinin de bulunacağını ifade etti.

02 Temmuz 2013 Salı 11:18
PALANDÖKEN BELEDİYESİ, RAMAZANI KARŞILIYOR
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Programın iki gece iki ayrı mekanda yapılacağını söyleyerek, AVM Kültür Merkezinde 4 Temmuz saat 20.00 da ve İl özel idaresi karşısında yeni inşa edilen İl Müftülüğü konferans salonunda 5 Temmuz saat 20.00 da yapılacak programlara tüm halkımızın davetli olduğunu söyleyen Başkan Bulutlar, “Ramazan ayının Erzurum halkına, Ülkemize ve tüm dünya Müslümanlarına huzur, barış getirmesini diliyorum. Küskünlüklerin, dargınlıkların ortadan kalkmasını, huzur ve sağlık içerisinde fakir- fukarayı, kimsesizleri kollayarak, iftar sofralarımıza misafir ederek, dayanışma içerisinde ibadetlerimizi yapmanın tadına varmak en büyük duamızdır.” Dedi.

RAMAZAN BOYUNCA İKİ İFTAR SOFRASI KURULACAK

Palandöken Belediyesi olarak ramazan ayı boyunda ilçeni iki değişik noktasında iftar sofralarının kurulacağını hatırlatan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Bu Ramazan ayında da iki ayrı yerde “İftar Sofrasını ” kurma geleneğini sürdüreceğiz. Erzurumlularla bir çatı altın da aynı sofra da buluşmayı amaçlıyoruz. Bu buluşmamız ramazan ayı boyunca devam edecek. Yaklaşık 30 bin insanımızla iftar etmeyi planlıyoruz. İftar sofralarımıza gelemeyecek kadar kimsesiz, yaşlı ve hasta olan vatandaşımız sıcak aştan mahrum etmeyecek her yıl olduğu gibi bu yılda evlerine kadar yemek götüreceğiz. Yıl boyunca belediyemiz den ekmek alan ailelerimize yine gıda desteğimiz olacağı gibi Ramazan boyunca gıda yardımın dan yaralanacak olan aile sayımız 6 bini üzerin de olacağını tahmin ediyoruz. Palandöken Belediyesi olarak hazırlıklarımızı tamamladık. ” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 02.07.2013 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.